dimarts, 23 de març del 2021

WURLD SERIES. What's Growing


 

What’s Growing” és el segon àlbum de Wurld Series, una banda d’indie rock de Christchurch, Nova Zelanda. Christchurch és la ciutat on varen néixer segells tan representatius dels sons kiwi-rock com Flying Nun i Xpressway. Wurld series és un grup que es caracteritza per la seva sensibilitat pop i la seva estètica lo-fi tan característica.



Les cançons que trobam a “What's Growing” contenen sons de mellotrons hipnòtics tan característics de grups com els Grandaddy amb guitarres sortides dels anys 90. Els temes lírics inclouen la vida post-apocalíptica, la visita extraterrestre, els monstres de programes de jocs de televisió i el lloc de treball com una distòpia medieval onírica. Les influències de l’indie rock nord-americà dels anys 90 també són evidents, juntament amb influències del psych folk britànic que s’escolten al llarg del disc. Un collage d’enregistraments d’indie rock a tot soroll i d’artefactes de joguina, psicodèlics i casolans.

Les sessions de What's Growing van ser dirigides principalment per Towart i el productor i bateria Brian Feary (Salad Boys, Dance Asthmatics), que dirigeix ​​Melted Ice Cream, un segell de Christchurch que és responsable d'alguns dels enregistraments i recopilacions més notables que hagin sortit de Christchurch als darrers anys. Entre treballar i tocar en altres projectes i una formació variable, Wurld Series ha continuat sentint una preocupació particular per a l'enregistrament. “What's Growing” presenta la producció més aconseguida de la banda fins ara i representa un salt cap endavant sense cap dubte.