dimarts, 2 de març del 2021

THE WEDDING PRESENT. Locked Down and Stripped Back





 Les cançons de The Wedding present solen ser sempre líricament captivadores com deia John Peel: "el noi Gedge ha escrit algunes de les millors cançons d'amor de l'època del rock'n'roll: és possible que ho discutigueu, però tinc raó i us equivocau". Ens trobam ara amb un disc de versions de temes antics (alguns tenen més de trenta anys) de la pròpia banda, fetes en temps de pandèmia i per tant amb els membres gravant a les seves pròpies cases. 

També hi participa com a convidada a la veu, Louise Wener de Sleeper; Jon Stewart, el seu company de banda, també és el guitarrista principal. La pista en què apareix és en realitat una pista de Sleeper inèdita (tot i que ara apareix a Sleeper’s This Time Tomorrow). Aquesta última formació de The Wedding Present és un equip de somni de futbol, a la bateria hi ha Chris Hardwick i Melanie Howard, també coneguda com Such Small Hands, és la baixista. El membre recurrent Terry de Castro també fa una aparició en aquest disc.

David Gedge és l’únic membre constant de The Wedding Present de manera que el present del grup potser sigui només David Gedge, però al mateix temps, el carrusel en moviment dels membres de la banda significa que és també un col·lectiu col·laboratiu, amb Gedge com una mena d’indie Pied Piper, que recull i dirigeix ​​talents a mesura que continua el seu caminar.

Hi ha diverses joies úniques a l'àlbum Locked Down and Stripped Back. Inclou una nova pista, per exemple, "You are just a habit that I'm intenting to break". I a YouTube, l'àlbum existeix com a llista de reproducció de gravacions de vídeo en directe. És meravellós poder veure allà com els membres aïllats s’uneixen de manera perfecta (un patchwork d’alta costura!) a cada pista.