dijous, 4 de març del 2021

10 ANYS DE RECOPILATORIS


 Tot projecte arriba a un moment o a l'altre a la seva fi. Aquest mes fa deu anys que vàrem emprendre una iniciativa de publicar mensualment un recopilatori d'aquells temes que més ens havien cridat l'atenció. Ha arribat l'hora de deixar-ho estar per tota una sèrie de motius que aquí i en aquests moments no vénen al cas. Simplement explicar de què es tracta aquesta entrada.

Vos oferim un recopilatori de recopilatoris i com que deu anys són molts ho hem resumit en 200 temes que compleixen una sèrie de requisits. Hem volgut que hi hagués almanco un tema de cada recopilatori, que no hi hagués cap grup repetit i per tant un sol tema d'aquests deu anys de cada grup, que contingués el major nombre d'estils musicals que són els que seguim en aquest blog i, en definitiva, donar en unes 12 hores de música, una visió general del que ha estat aquest període de temps i el que ens ha oferit musicalment.

El blog continuarà amb una sèrie de canvis que anirem anunciant i amb projectes que encara seguiran vius com els tops mensuals i segurament els discs del mes. 

Esperam que us vagi de gust aquesta extensa selecció musical i ressenyar com a curiositat que les portades reprodueixen exactament la mateixa imatge del primer recopilatori que vàrem publicar el març del 2011. Com sempre trobareu l'enllaç de descàrrega a la paraula que hi ha sota les portades. Gràcies a totes les persones que ens heu anat seguint aquests deu anys i heu estat partícips de la nostra curolla. Beneïda curolla!

Així mateix volia agrair a tots els amics i amigues que ens han deixat utilitzar les seves fotografies com a portades dels recopilatoris, Ana Espina, Clàudia Bennassar, Jocelyne Molinas, Francesc Aguiló, Antoni Mas i Neus Farrés, gràcies a tothom.






CLOENDA