dijous, 20 de desembre del 2012

BEST FRIEND. Best Friend


Encetam aquí una nova etapa dins aquest bloc amb la publicació de novetats musicals que vaig trobant aquí i allà. Servirà de complement a les recopilacions mensuals amb les quals faig comptes seguir. Així mateix m'agradaria que servissin per donar a conèixer treballs de grups que majoritàriament estan a favor de donar les seves composicions o al manco una part d'elles de forma gratuïta.
Així mateix aniré fent menció de les publicacions a través del meu mur de Facebook.

La primera entrada ve de Tenesse, es diuen Best Friend i el seu primer treball en format llarga durada duu el mateix nom del grup. Una treball en l'ona dels il·lustres Pavement i que mereix un seguiment atent. Vos deix aquí una ressenya que he trobat i que em sembla molt interessant:


I felt like this was the absolute perfect album for me to listen to today. Sometimes you need to listen to songs about broken hearts and restlessness in order to release it from your own mind. Best Friend is such a pure display of emotion set to wonderfully consuming surf rock. Let your heart bleed a little. It’s ok and you have Best Friend to help heal the wound.@LeahLovecat